Predavanje: “Knjiga koja je oblikovala zapadnu civilizaciju”

Obavještavamo vas o predavanju dr. Vishal Mangalwadija, istaknutog indijskog i međunarodnog predavača, profesora i filozofa, društvenog reformatora i pisca 20-ak knjiga, na temu “Knjiga koja je oblikovala zapadnu civilizaciju”, predavanje će se održat u Zagrebu 5. i 6. listopada s početkom u 19 sati u Hrvatskoj obrtničkoj komori – Ilica 49/II.

Projekt Biblija365, zajedno sa svojim partnerima, organizira različita predavanja povodom svjetskog obilježavanja 500 godina od početka reformacije, kroz koja želi učiniti Bibliju tj. Riječ Reformacije vidljivijom i javnost upoznati s utjecajem i doprinosom “knjige čovječanstva”.

Dr. Vishal Mangalwadi” istaknuti je indijski profesor, predavač, filozof i pisac 20-ak knjiga na različite teme. Zovu ga “C.S. Lewis istoka” i vrlo je interesantna javna ličnost u Indiji, kao i na međunarodnoj razini.
Slično predavanje kao u Zagrebu, 23.10. dr. Mangalwadi održati će i u Britanskom parlamentu.

Predavanje pod nazivom “Knjiga koja je oblikovala zapadnu civilizaciju”, održati će se u Zagrebu 5. i 6. listopada s početkom u 19 sati u Hrvatskoj obrtničkoj komori – Ilica 49/II.

Čast nam je ugostiti Vas na ovom jedinstvenom događaju povodom obilježavanja velike svjetske obljetnice.