Donacije

„Malo je puno“

I malo je puno. Zaposlenici Biblijskog instituta obavljaju svoju službu zahvaljujući donacijama, a velika većina tih donacija dolazi iz inozemstva. No, kako nam je cilj jačati, podizati i opremati domaće ljude, domaće službenike i domaće crkve, želja nam je što manje se oslanjati na pomoć iz inozemstva, a sve više biti prepoznati, priznati i potpomaganje od strane pojedinaca, udruga, organizacija i crkava iz naše zemlje, i okruženja, budući da dijelimo sličan jezik i kulturu.

  • Postanite naš trajni potpomagatelj tako što ćete putem trajnog naloga s iznosom od 20 do 50 kn mjesečno podržati naš rad. Taj mali iznos nama i drugima znači puno.
  • Postanite naš potpomagatelj tako što ćete za naš rad jednokratno izdvojiti određeni iznos. Bez obzira na iznos, nama znači puno.
  • Postanite naš potpomagatelj tako što ćete se odlučiti potpomagati naše projekte ili specifične potrebe. Svaki ostvareni uspjeh, dijelimo s Vama.

Biblijski institut je aktivan na različitim područjima, a vašim financijskim darom omogućujete niz naših aktivnosti i sudjelujete u njima te tako pomažete nama i drugima. Vaše malo, u stvari je puno.

Doniraj

Pogledajte više o našim djelatnostima:

ls-sample1

Obrazovanje

Kroz naše tečajeve Biblijski institut nastoji poučavati polaznike o istinama zapisanima u Bibliji, ali ih također poučavati u biblijskim jezicima, o teologiji, praktičnom služenju, povijesti Crkve itd.

ls-sample1

Knjižnica

Knjižnica Biblijskog instituta je visokoškolska i specijalizirana teološka knjižnica koja djeluje u sastavu Biblijskog insituta. Knjižnica raspolaže fondom od preko 13.000 primjeraka i osobito se ističe bogatim fondom s područja biblijskih znanosti i protestantske teologije.

ls-sample1

Centar biblijskih istraživanja

CBI je odjel Biblijskog instituta osnovan s ciljem poticanja javnog i osobnog čitanja Biblije čuvanjem djela hrvatske biblijske baštine i promicanjem istraživanja njezine povijesti i istraživanja biblijskog prevodilaštva.


ls-sample1

Izdavaštvo

Izdavaštvo se usredotočuje na objavljivanje literature o različitim temama iz kršćanstva i teologije.

ls-sample1

Kairos

Kairos je jedini evanđeoski teološki časopis u Hrvatskoj i zemljama bivše Jugoslavije. Biblijski institut ga je pokrenuo 2007. godine. Izlazi dvaput godišnje na hrvatskom i engleskom jeziku.

ls-sample1

Champs Camp

Champs Camp ljetni je kamp namijenjen djeci od 6 do 12 godina. Svake se godine održava na dvije lokacije u Zagrebu. Program uključuje pjevanje, igre, biblijsku pouku i puno zabave.