Dvodnevni seminar „Kako razviti kršćanski karakter kod djece i tinejdžera“

Dvodnevni seminar „Kako razviti kršćanski karakter kod djece i tinejdžera“

S veseljem najavljujemo dolazak Johna D. Cookea u Hrvatsku od 7. do 13. 11. kako bi održao seminar o važnim i nezaobilaznim obiteljskim temama.

John D. Cooke dugi niz godina djeluje kao pastoralni psihoterapeut i edukator. Zadnjih sedam godina živi u Ukrajini i radi na unapređenju obrazovanja i razvoja karaktera među mladima. Širom Ukrajine redovito održava edukacije za nastavnike i učitelje vezano uz oblikovanje dječjeg karaktera. Svojim dugogodišnjim savjetodavnim radom pomogao je mnogima u pronalaženju rješenja za bračne probleme, problematična ponašanja djece i mladih te probleme vezane uz mentalno zdravlje pojedinca. Svojim je  radom usmjeren na praktičnu pomoć kršćanskim obiteljima.

Za vrijeme svog boravka održat će dvodnevniseminar „Kako razviti kršćanski karakter kod djece i tinejdžera“ u prostorijama Biblijskog instituta Zagreb, Kušlanova 21, u petak 12. 11. (18:00 – 21:00) te subotu 13. 11. ( 9:00 – 14:00). U svom izlaganju  John D. Cooke nudi jednostavan odgovor na pitanje što je karakter te kako ga razvijati kod naše djece i mladih. Potaknut će vas da pokušate razumjeti razvoj karaktera te kako praktično primijeniti pouke koje povezujemo s  biblijskim likovima s pozitivnim karakterom.
Prijave za seminar 12. i 13. studenog su završene zbog ograničenog broja mjesta.

Za svog boravka u Hrvatskoj John D. Cooke održat će  još dva predavanja povezana s vrlo zanimljivim i aktualnim temama:

  • „Kršćanski pogled na smrt, umiranje i žalovanje u svijetu koronavirusa“, u Kristovoj crkvi Kušlanova, Zagreb u utorak 9. 11. od 18:00 do 21:00. Cilj je ovog predavanja opremiti crkvu informacijama i alatima potrebnim za suosjećajno služenje ljudima koji žaluju te poučiti kako proći kroz proces tugovanja unutar lokalne crkvene zajednice.
  • „Stvoriti i održati snažan brak pun ljubavi“, u Kristovoj crkvi Varaždin, Ulica braće Krajanski 14, u srijedu 10.11. od 18:00 do 21:00. Dođite i saznajte kako se uloga muža i žene može ostvarivati u skladu s Božjim planom te se uputite u veliku važnost kršćanskog braka u današnjem svijetu kao slike odnosa Krista i njegove zaručnice (crkve).

Scroll to Top