Champs Camps 2015 – Ljetni

Jarun, 29.6. – 2.7.2015.

Maksimir, 17.6. – 19.6.2015.

Champs Camp Maksimir i Champs Camp Jarun bili su vrlo uspješni ove godine! Puno hvala svima na sudjelovanju, djeci, njihovim roditeljima i našim predivnim volonterima. Također smo zahvalni Bogu na svim Njegovim blagoslovima.

Ove smo godine umjesto jednog održali čak dva ljetna Champs Camps u Zagrebu. Na kampovima je sudjelovao veliki broj volontera, bez čije pomoći ne bi mogli realizirati ovaj program.
Također, i ove godine nam se pridružila grupa volontera iz Amerike koji su Champs Camp obogatili svojim talentima i engleskim jezikom. Kao i do sada, ovaj dječji kamp na engleskom jeziku sponzorirao je Biblijski institut.

Pouzdano možemo ustvrditi, da je do sada, ovo bio naš najveći poduhvat. Za kamp Maksimir prijavilo se 36 djece a za kamp Jarun prijavilo se 82 djece, čime smo popunili svoje kapacitete. I ove godine je atmosfera na kampovima bila je iznimno vesela, unatoč prilično visokim temperaturama. Djeca su imala priliku slušati biblijske priče, sudjelovati u kreativnim radionicama, pjevati pjesme, igrati razne igre i sve u svemu dobro se zabaviti. Svima nam je bio užitak raditi s djecom,  smijati se i igrati s njima, i na kraju dana promatrati njihova vesela i zadovoljna lica. Do sljedećeg sličnog susreta uživajte u priloženim fotografijama s kampa:

 

Champs Camp Maksimir

 

 

Champs Camp Jarun