Champs Camp – Jarun 2021

Champs Camp je četverodnevni ljetni kamp za djecu u dobi 6-12 godina. Ovaj kamp sponzorira Biblijski institut u suradnji s udrugom Nešto više (www.nestovise.hr), kao jedan od načina služenja našim građanima. Kamp se održava u parku među drvećem na stražnjoj strani velikog Jarunskog jezera, gdje su male drvene kučice.

Napomena
Kao i kod mnogih stvari prošle i ove godine, ovo neće biti uobičajena godina za Champs Camp. Molimo vas da pažljivo pročitajte informaciju na ovoj strani kako biste vidjeli kakve se promjene odnose na Champs Camp ove godine (na primjer, ovo ljeto moramo nažalost primiti manje djece). Trenutno planiramo Champs Camp u skladu s pojedinostima navedenim na ovoj strani, ali imajte na umu da ćemo možda morati ponovno promijeniti svoj plan, prema anti-Covid mjerama koje će biti na snazi sljedeći mjesec. Molimo vas za razumijevanje i fleksibilnost.

Champs Camp nudi:

pozitivno, zabavno i ohrabrujuće ljetno iskustvo
vježbanje engleskog jezika
sportske aktivnosti, igre, kreativne radionice, Biblijske priče
primjere moralnih uzora iz Biblije
isticanje moralnih vrijednosti i vrlina
ručak za vrijeme trajanja kampa
majicu Champs Campa
svjedodžbu o završetku za one koji su prisustvovali sva četiri dana

Za upise pratite sljedeće:

molimo vas da s uplatom  pričekate do 01.06.2021.  zbog eventualne promjene epidemioloških mjera.

Potpisanu suglasnost obavezno dostavite osobno ili poštom  najkasnije do ponedjeljka – 14. lipnja 2021.  .

Datum i vrijeme:

21.-24.6.2021.
9:30-13:30

UPIS NA CHAMPS CAMP JE IZVRŠEN ONDA KADA SU ISPUNJENA SVA TRI NAVEDENA KORAKA. OBAVIJEST O IZVRŠENOM UPISU DOBIT ĆETE E-MAILOM ILI SMS PORUKOM.

 Zadnji rok za prijavu, uplatu i dostavu suglasnosti: Ponedjeljak - 14. lipnja 2021. 

 

CIJENA za sva 4 dana: 150 kn
(stipendije su moguće, na zahtjev)

Gdje? Na Jarunu, park među drvećem na stražnjoj strani velikog Jarunskog jezera, gdje su male drvene kučice.

Dođite i upoznajte članove tima Champs kampa u nedjelju, 20. lipnja od 17:00-18:00 u parku među drvećem na stražnjoj strani velikog Jarunskog jezera, gdje su male drvene kučice.

Pridržavat ćemo se svi epidemioloških mjera sukladno restrikcijama koji će biti na snazi u vrijeme kampa. Na Jarunu ćemo primiti najviše 50 djece.

Molimo vas da se prijavite što prije zbog ograničenog broja mjesta, ali molimo vas da s uplatom  pričekate do 01.06.2021.  zbog eventualne promjene epidemioloških mjera.

Napomena! Prijevoz djece oko Jaruna neće biti osiguran kao prošlih godina. Molimo vas da se svaki dan prijavi dolazak i odlazak vašeg dijeteta kod voditelja kampa, Stevea Taliaferra. Djecu dovodite u naše mjesto na stražnjoj strani velikog Jarunskog jezera od 09:00-09:30 sati i odvodite od 13:30-14:00 sati. Nadzor djece nije osiguran nakon 14:00 sati.

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Kontakt osoba: Steve Taliaferro mob. 091/155-5161, e-mail champscamp@bizg.hr.