Champs Camp – lipanj 2020.

Dragi roditelji,

Iskreno nam je žao što vas moramo informirati da smo donijeli tešku odluku, ali nećemo biti u mogućnosti održati Champs Camp ovog lipnja. Trebali smo imati 10. godišnjicu Champs Campa i planirali smo veliku proslavu. No, odlučili smo to prebaciti na sljedeću godinu.

Odluku smo donijeli na temelju velikih mjera opreza i brige za vašu djecu, te vaše obitelji. Naravno uz to sve, brinemo za zdravlje svih koji su trebali biti uključeni. Također, za sada ne znamo kakve događaje i okupljanja ćemo moći imati, te je tim iz Amerike koji uobičajeno dolazi bio prisiljen otkazati put. Pažljivo ćemo pratiti situaciju, te ćemo u skladu s mogućnostima možda biti u mogućnosti ponuditi Champs Camp ovog kolovoza.

U međuvremenu, planirali smo održati nešto slično ovog lipnja.  Tijekom tjedna u kojem bi imali Champs Camp 29.06-2.07., ponudit ćemo dnevnu online radionicu za vašu djecu. To će se održavati putem aplikacije Zooma. Radionica će održati uobičajene Champs Camp elemente, sukladno onome što možemo preko Zooma. Planiramo uključiti neke od teen volontera. I naravno, nadamo se kako će nam se preko Zoom aplikacije moći pridružiti i tim iz Amerike. Informacije o tome kako prisustvovati u online radionicama, poslat ćemo vam krajem ovog mjeseca.

Također, planiramo započeti “veliki brat/velika sestra” program mentorstva između nekih od naših pomno izabranih hrvatskih mladih volontera i djece čiji roditelji će htjeti takvo nešto za svoju djecu. Podučit ćemo i odraditi trening kako biti mentori, prijatelji i kako ohrabriti vaše osnovnoškolce. Trening će biti obavezan za one koji će htjeti biti mentori.

Kako bismo mogli planirati naše aktivnosti, moramo znati koliko je vas zainteresirano za njih. Molim vas pomozite nam u tome na način da ćete odgovoriti na ovaj e-mail (champscamp@bizg.hr) i molim vas odgovorite na ova dva pitanja:

  1. Mi ćemo sudjelovati na dnevnoj online Champs Camp radionici od 29. lipnja do 2. srpnja.  Da ili Ne.
  2. Mi bismo htjeli  sudjelovati u “veliki brat/velika sestra” program mentorstva.  Da ili Ne.

Unaprijed zahvaljujemo na vašim odgovorima. Želimo vam reći da mi molimo za vas tijekom ovih vremena.

S poštovanjem,

Steve Taliaferro, iz Champs Camp tima