Napredno poznavanje Biblije (Split) – prijavi se!

Napredno poznavanje Biblije (Split) – prijavi se!

S veseljem najavljujemo novi program Biblijskog instituta namijenjen vjernicima koji žele duhovno rasti i/ili žele steći neke od alata koji će im pomoći u njihovoj kršćanskoj službi. U sklopu ovog programa naši profesori dr. sc. Perry Leon Stepp, dr. sc. Ervin Budiselić, dr. sc. Danijel Berković, Danijel Časni, mag. theol., Monika Bajić, mag. theol., Goran Medved, mag. theol. te Filip Grujić, mag. theol. izvodit će sljedeće predmete: Biblija: ono što možda niste znaliIsusov život i služba – uvod u evanđelja1 KorinćanimaŽivot i rast Crkve – uvod u Djela i poslaniceUpoznavanje Staroga zavjeta – PetoknjižjeEvanđelje po MatejuUpoznavanje Staroga zavjeta – ProrociMudrosna literatura, Umijeće propovijedanjaKršćanska etika i Učeništvo na Isusov način.

Ovaj program dio je programa koji Biblijski institut izvodi u Zagrebu, a koji je odobren od strane European Council for Theological Education – ECTE (https://ecte.eu/).

Za svaki predmet predviđeno je 12 sati nastave koja će se odvijati tijekom pet vikenda od listopada 2020. do studenog 2021. i to petkom 18:00 – 21:30, te subotom 9:00 – 16:30 (s jednosatnom pauzom za ručak). Prvi ciklus predavanja održat će se 9 i 10. listopada 2020., drugi 20. i 21. studenog 2020., a naredni će biti u veljači, travnju, listopadu i studenom 2021., u prostorijama Kristove crkve Živa nada u Splitu, Ul. Nikole Tavelića 46.

Program je moguće pohađati ili kao polaznik ili kao student. Za obje grupe predavanja su ista osim što studenti imaju dodatne zadaće te su obvezni poslušati dodatna online predavanja. Za predmet koji nosi 3 boda student treba uložiti ukupno 84 sata rada (uključeno je i 12 sati predavanja). Za predmet koji nosi 6 bodova potrebno je uložiti ukupno 168 sati rada (uključujući i predavanja). Ove brojke pružaju predodžbu o tome koliko je program zahtijevan kako biste mogli procijeniti jeste li u mogućnosti odraditi zahtjeve određenog predmeta kao student ili kao polaznik.

Polaznik na kraju stječe potvrdu o završenom programu, a student uz to i određeni broj bodova.

Prijavite se i iskoristite ovu jedinstvenu priliku u Splitu!

Poveznica za prijavu

Scroll to Top