Održano predstavljanje knjige “Crkva za sva vremena i sve kulture”

Ovog ponedjeljka (13. 2. 2023.) u dvorani Kristove Crkve u Zagrebu u organizaciji Biblijskog instituta, koji je ujedno i izdavač, održana je promocija knjige “Crkva za sva vremena i sve kulture” autora dr. sc. Stanka Jambreka. Knjigu su predstavili sam autor, te njezini recenzenti dr. sc. Ervin Budiselić i dr. sc. Dalibor Kraljik.

Dr. sc. Dalibor Kraljik predstavio je sadržaj i kompoziciju knjige, dok je dr. sc. Ervin Budiselić govorio o važnosti učeništva te ukazao na to kako se ova tema provlači kroz narativ knjige, a obojica su spomenuli mnogo detalja zbog kojih bi bilo dobro pročitati knjigu. Nakon što je spomenuo razlog nastanka ovog djela, autor Jambrek istaknuo je da je, zbog sve manje poslušnosti Bogu i njegovoj riječi u današnje vrijeme, potrebno stvarati model Crkve za 21. stoljeće koji bi se trebao temeljiti na Svetom pismu polazeći iz perspektive vječnosti, a ne iz svojih ograničenih gledišta.

Po završetku predstavljanja prisutni su bili ohrabreni kupiti knjigu i tako sami krenuti u proučavanje ove zanimljive i duboke teme prepoznavajući njezin višestruki utjecaj.

Video promocije pogledajte ovdje!

Scroll to Top