Upisi na online predavanja – Prva poslanica Korinćanima

Nakon dužeg vremena raduje nas što možemo dio našeg programa “Napredno poznavanje Biblije” učiniti dostupnim na daljinu i to s ciklusom predavanja na temu “1 Korinćanima” koji vodi naš predavač i doktorand Goran Medved.

U tri tjedna, od 24. 4. do 12. 5. 2023. moći ćete se iz mira svoga doma upoznati s povijesnom pozadinom i situacijom u korintskoj crkvi, određenim kontroverznim temama unutar poslanice te razmotriti kako se ono što naučava ta poslanica može primijeniti u današnjem kontekstu. Razdori, mudrost nasuprot ludosti, apostolska služba, seksualnost, crkvena disciplina, red na sastancima, kršćanska sloboda nasuprot uzdržavanju, nadnaravni darovi Duha, hvalospjev ljubavi, uskrsnuće tijela samo su neke od gorućih teme kako onda tako i danas.

Ne propustite ova predavanja i prijavite se putem prijavnog obrasca: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdPKkTrdccCB9…/viewform

Cijena online predavanja je 30 € (226.04 kn)

Predavanja se održavaju online putem platforme Google Učionice (Classroom) i uvjet za sudjelovanje na online predavanjima je imati Gmail račun. Upute za prijavu na Google učionicu i za njezino korištenje polaznici će dobiti prije početka predavanja.

Za više o samom predmetu vidi PREDAVANJA

Scroll to Top