w-homeslide-1
w-homeslide-upisi
logo-stud-2016
upisi-2016-4
upisi-2016-3
upisi-2016-1
upisi-2016-2r
ovisnost-cooke-2016-slajder

Novi program svjedodžbi za zaposlene

PLAKAT – UPISI

Ako ste oduvijek htjeli produbiti vaše biblijsko znanje, no nikad niste imali priliku za to zbog zaposlenosti i ostalih obveza, Biblijski institut nudi dva nova programa svjedodžbi kreiranih upravo za vas:

Svjedodžba iz naprednog poznavanja Biblije
Svjedodžba iz praktičnog kršćanstva 

Novi seminar na temu OVISNOSTI I LJUDSKI DUH

John Cooke, PhD. američki predavač s doktoratom iz područja savjetovanja i psihologije se vraća u Hrvatsku održati svoj seminar pod nazivom Ovisnosti i ljudski duh počevši s 27. listopadom 2016. Dr. Cooke ima više od trideset godina iskustva u radu na području ovisnosti, bio je član devet upravnih odbora kao što je National Association of Alcoholism and Drug Abuse Counselors te je također i licencirani savjetnik od 1973. godine.

Radno vrijeme Instituta – Ljeto 2016

Obavještavamo vas da će ured Instituta biti zatvoreni tijekom mjeseca kolovoza. Sve eventualne hitne upite možete slati na e-mail adresu Instituta bizg@bizg.hr

Knjižnica i čitaonica zatvorene su tijekom mjeseca kolovoza, za sva hitna pitanja možete se obratiti knjižničaru na e-mail knjiznica@bizg.hr

Seminar o video telekonferenciji

Na Biblijskom institutu od 20.-21. lipnja 2016. održan je seminar o upotrebi video telekonferencije u obrazovanju za sve predavače i djelatnike Biblijskog instituta.

Predavanje “Životna akademija”

U srijedu 20. 4. 2016., u prostorijama EPC Stijena spasenja, Biblijski je institut održao dva predavanja kao dio programa “Životna akademija”, zamišljenog da se izvodi po lokalnim crkvama, a u sklopu kojeg se promišlja o aktualnim i važnim temama za evanđeosko kršćanstvo.