Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
slajder-Lanier-lecture

Champs Camp 2017

Champs Camp - Maksimir
Champs Camp - Jarun

Champs Camp je četverodnevni ljetni kamp za djecu u dobi 6-12 godina. Kao i do sada, ovaj dječji kamp sponzorira Biblijski institut, kao jedan od načina služenja našim građanima.

Predstavljamo novu knjigu dr.sc. Stanka Jambreka: Metodologija istraživanja i pisanja u teologiji

post-metodologija-250

Ovaj je priručnik plod višegodišnjega iskustva u radu sa studentima na više teoloških učilišta, posebice na Biblijskom institutu u Zagrebu. Priručnik ima dvije osnovne svrhe. Prvo, pomoći studentima teologije u kvalitetnom istraživanju i pisanju radova – od eseja do disertacije.

Predavanje dr. Marka Laniera na Pravnom fakultetu u Zagrebu

post-Lanier-pravni

Pozivamo vas na večerašnje predavanje dr. Marka Laniera u vijećnici Pravnoga fakulteta u Zagrebu u 19:30 sati. Tema predavanja je Pravne, administrativne i političke implikacije predsjedničkih izvršnih naloga: Nedavna zbivanja u SAD-u.

Pozivamo vas na sudjelovanje u večerašnjem predavanju koje je otvoreno za javnost. Predavanje će biti na engleskom jeziku ali bez prevođenja na hrvatski.

Plakat.

Dolazak poznatog odvjetnika i autora dr. Mark Laniera

Lanier-lecture-w1

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti da nam u Hrvatsku dolazi poznati američki odvjetnik i autor dr. Mark Lanier. Predavanje će se održati 6. 4. 2017. (četvrtak) u 19h u prostorijama Hrvatske obrtničke komore Ilica 49/II. Dobrodošli!

Plakat

Upisi u ljetni semestar 2017

SONY DSC
  • Večernja predavanja!
  • Kreiranje vlastitog rasporeda predavanja!
  • Ljetni semestar traje od 6.3. do 14.6. 2017.