w-homeslide-1
w-homeslide-upisi
logo-stud-2016
upisi-2016-4
upisi-2016-3
upisi-2016-1
upisi-2016-2r
ovisnost-cooke-2016-slajder
engleski-upisi2016-slajder
grcki-upisi2016-slajder

Promocija knjige KRŠĆANSTVO NA SUDU

promocija-web

PLAKAT – Promocija knjige

U izdanju BI izdana je knjiga Kršćanstvo na sudu, američkog autora dr. Marka Laniera. On se profesionalno bavi pravom, te je jedan od najboljih sudskih odvjetnika u SAD-u. Ujedno je predan i požrtvovan kršćanin, aktivan u Crkvi, te je traženi govornik na raznim učilištima.

Održan seminar na temu “Ovisnost i ljudski duh”

imgp2326

Dr. sc. John Cooke, stručnjak u psihologiji, došao je u Zagreb održati seminar na temu Ovisnosti i ljudski duh. Seminar je bio namijenjen kršćanima koji savjetuju i pomažu pojedincima koji pate od raznih ovisnosti.

Novi program svjedodžbi za zaposlene

PLAKAT – Upisi

Ako ste oduvijek htjeli produbiti vaše biblijsko znanje, no nikad niste imali priliku za to zbog zaposlenosti i ostalih obveza, Biblijski institut nudi dva nova programa svjedodžbi kreiranih upravo za vas:

Svjedodžba iz naprednog poznavanja Biblije
Svjedodžba iz praktičnog kršćanstva 

Nova predavanja iz jezika: Novozavjetni grčki i Napredni engleski jezik

slikica-jezici

PLAKAT – Tečaj jezika

Počevši s 19. listopadom 2016. Biblijski institut nudi nova predavanja iz Novozavjetnog grčkog i Naprednog engleskog jezika. Oba predavanja održavat će se na našoj središnjoj lokaciji u Kušlanovoj 21.

Novi seminar na temu OVISNOST I LJUDSKI DUH

PLAKAT – Seminar

John Cooke, PhD. američki predavač s doktoratom iz područja savjetovanja i psihologije se vraća u Hrvatsku održati svoj seminar pod nazivom Ovisnosti i ljudski duh počevši s 27. listopadom 2016. Dr. Cooke ima više od trideset godina iskustva u radu na području ovisnosti, bio je član devet upravnih odbora kao što je National Association of Alcoholism and Drug Abuse Counselors te je također i licencirani savjetnik od 1973. godine.

Predavanja za predmet Ovisnost i ljudski duh, održavaju se u navedenim terminima čet. i pet. od 18.00h do 21.30 i subotom od 9.30h do 13.30h