w-homeslide-1
w-homeslide-upisi

Radno vrijeme Instituta – Ljeto 2016

Obavještavamo vas da će ured Instituta biti zatvoreni tijekom mjeseca kolovoza. Sve eventualne hitne upite možete slati na e-mail adresu Instituta bizg@bizg.hr

Knjižnica i čitaonica zatvorene su tijekom mjeseca kolovoza, za sva hitna pitanja možete se obratiti knjižničaru na e-mail knjiznica@bizg.hr

Seminar o video telekonferenciji

Na Biblijskom institutu od 20.-21. lipnja 2016. održan je seminar o upotrebi video telekonferencije u obrazovanju za sve predavače i djelatnike Biblijskog instituta.

Predavanje “Životna akademija”

U srijedu 20. 4. 2016., u prostorijama EPC Stijena spasenja, Biblijski je institut održao dva predavanja kao dio programa “Životna akademija”, zamišljenog da se izvodi po lokalnim crkvama, a u sklopu kojeg se promišlja o aktualnim i važnim temama za evanđeosko kršćanstvo.

Odluka o imenovanju dekana

Prema Statutu Biblijskog instituta članak 82. stavak 1 Stručno vijeće Biblijskog instituta dana 30. ožujka 2016. donosi odluku o imenovanju dr.sc. Thomasa Sibleya kao vršitelja dužnosti akademskog dekana Biblijskog instituta.

Održano predstavljanje “Hrvatskog psaltira”

U organizaciji Centra za biblijska istraživanja, održano je predstavljanje projekta “Hrvatski psaltir” u čitaonici Biblijskoh instituta (Gajeva 9a), 19. ožujka 2016.

Predstavljeni su prijevodi Gradišćanskih hrvata, Ignaca Kristijanovića, Antuna Vranića, Ivana Matije Škarića, Bartola Kašića i Luke Bračanina.