Izaberite jezik BIBLIJSKI INSTITUT Zagreb

Proslavili smo 25 godina djelovanja!

Proslavili smo 25 godina djelovanja! - BIBLIJSKI INSTITUT Zagreb
06.11.2023.

Obilježili smo 25 godina djelovanja Biblijskog instituta dvodnevnim događajem (3. i 4.11.2023.) kojeg su uveličali mnogi naši bivši i sadašnji polaznici i suradnici i partneri. U programu su sudjelovali predstavnici: Crkve Božje u Hrvatskoj (David Kovačević), Evanđeoske pentekostne crkve (Goran Punda), Kristovih crkava u Hrvatskoj (Mladen Dominić) i Saveza baptističkih crkava u Hrvatskoj (Teofil Mršić); glazbenici: Andrea Gelemanović, Darijo Miletić, Igor Vugrek, Roko Bunčić, te organizacije: Biblija365, Evanđeosko teološko veleučilište u Osijeku, Fokus, Gideoniti, Hrvatska za Krista/Croatia for Christ, Kršćanski nakladni zavod Izvori, Logos, Nešto više, Sveučilišni centar za protestantsku teologiju Matija Vlačić Ilirik, Udruga veterana, vojnika i domoljuba.

Tema prvog dana bila je Osvrt na prošlost u zahvalnosti, a drugog Pogled na sadašnjost i budućnost s radošću i nadom. Oba dana riječ je dijelio Mark Lanier.

Ovom prilikom želimo izraziti duboku i iskrenu zahvalnost svima vama koji ste svojim dolaskom uveličali ovu svečanost. Hvala vam na ljubavi i podršci koju ste nam iskazali i riječima i djelima svih ovih godina, ali i na ovoj svečanosti koja je, usput rečeno, nadmašila sva naša očekivanja. Osjećaj radosti i zajedništva koji je tamo bio prisutan najvažniji je i najljepši dio ove svečanosti i to nešto je što će nas „hraniti“ u godinama koje su ispred nas.

Teško je izdvojiti sve pojedince i organizacije, ali prije svega, zahvaljujemo se našim glazbenicima koji su nas blagoslovili svojim glasovima, sviranjem i štovanjem Boga: Andrea Gelemanović, Darijo Miletić, Igor Vugrek, Roko Bunčić.

Velika hvala i udrugama, organizacijama i institucijama koji su svojim dolaskom uveličali ovu svečanost: Biblija365, Evanđeosko teološko veleučilište u Osijeku, Fokus, Gideoniti, Hrvatska za Krista/Croatia for Christ, Kršćanski nakladni zavod Izvori, Logos, Nešto više, Sveučilišni centar za protestantsku teologiju Matija Vlačić Ilirik, Udruga veterana, vojnika i domoljuba.